Om Oss

Kvalitet före Kvantitet

Vi ställer höga krav på att det jobb vi gör ger ett bra resultat. Vi tar på oss jobb vi vet vi kan göra riktigt bra för att du ska kunna känna dig trygg!

Det viktigaste för oss är att slutresultatet av ditt projekt ska vara något du är nöjd över många år framöver!

Från Dröm till Verklighet

Vi hjälper dig gärna med idéer och tankar kring ditt projekt. Vi har sett och varit med om mycket och har ett gott öga för hur slutresultatet kommer bli!

Vi gillar att ha en nära kommunikation för att kunna skapa ett slutresultat som är så nära din dröm som möjligt!

Säkert & Effektivt

Säkerhet och tidsplanering är något vi värderar högt. Tid är dyrbar och vi jobbar hårt för att hålla de tidsplaner som finns.

Vi jobbar effektivt och säkert med fokus på ett bra resultat.

Vår vision

Vi brinner för att se bra resultat och nöjda kunder.

Med vår stora erfarenhet kring nybyggnationer och bra samarbetspartners så är vår vision att kunna hjälpa dig att göra din dröm till verklighet. Vi har möjlighet att hjälpa till med idéer, ritningar, planering, utöver själva utförandet för att finnas där genom hela processen.

Vad vi gör

VILLA - Från grund till hem

Vi arbetar med totalentreprenad för att vi ska kunna hjälpa dig med hela projektet. Vi färdigställer hela villor från grundarbete till sista listen.

DITT HEM

Vi hjälper er med renovering och ombyggnation. Om det gäller totalrenovering, en utbyggnad, en ny brygga, ny farstukvist eller vad ert hus behöver, så finns vi där för att göra det bästa av era önskemål!

Yrkesstolthet och snickarglädje

Vi är två bröder som med yrkesstolthet och snickarglädje driver Åsbacka Bygg. Vi ställer höga krav på att det jobb vi gör ger ett bra resultat. Vi tar på oss jobb vi vet vi kan göra riktigt bra för att du ska kunna känna dig trygg!

KONTAKTA OSS
ADRESS
Lilla Färsjövägen 2
826 50 Söderhamn
KONTAKT
070-244 15 65
Skicka e-post
FÖLJ OSS
Producerad av
crossmenu